17/6/08

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007-2008,ΜΕ ΣΚΕΤΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΝΩ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ .
ΕΚΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΥΡΟ , ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΤΥ .
ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΤΑΞΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΤΟ ΔΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: